Sellaista tilaisuutta ei olekaan, johon emme voisi tuoda uusia makuja ja elämyksiä.

Hyvä tilaisuus alkaa aina suunnittelusta ja ideoinnista. Ja sellainen tilaisuus jättää hyvän jälkimaun, jossa vieraat saavat elämyksiä jotka nousevat arjen yläpuolelle. Me olemme hyvä, kokenut ja laatuun keskittyvä yhteistyökumppani. Me autamme sinua ja yritystäsi koko matkan suunnittelusta toteutukseen. 

Arvopohjamme ytimessä ovat luotettavuus ja laadukkuus, ja toteutamme niitä tinkimättä, oli kyseessä sitten kokous, koulutustilaisuus, juhla, gaalaillallinen tai mikä tahansa muu edustustilaisuus.  Kysy meiltä myös koko päivän paketteja kaikkine ruokineen ja kahvituksineen.

 
 
KV1_8821_222.jpg
 

Suunnittelemme tilaisuuden luonteeseen sopivan menun aina yhdessä asiakkaan kanssa, sinun toiveidesi pohjalta. Vahvuuksiimme kuuluvat kokemus ja ammattitaito sekä ensiluokkaiset tuotteet.

Saat kaiken vaivattomasti yhdestä osoitteesta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden juhlatilojen ja palveluntarjoajien kanssa. Catering-palveluiden lisäksi saat siis kauttamme tilaisuuden luonteeseen sopivan tilan sekä kalusteet, tekniikan ja somisteet.

Liikkuvan kalustomme ansiosta tuomme palvelumme myös yrityksesi omiin tiloihin.

Kauttamme saatavia kokous- ja juhlatiloja ovat esimerkiksi:


Astoria-sali / Helsinki
Helsingin keskustassa sijaitseva Astoria-sali soveltuu noin 50-500 henkilön tilaisuuksiin, aina seminaareista vuosijuhliin. Upea juhlasali on rakennettu vuonna 1919 ja se edustaa uusklassista tyylisuuntaa.


Stor-Kroksnäs Kokouskartano / Porvoo
Stor-Kroksnäsin Kokouskartano sijaitsee Porvoon sisäsaaristossa, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kartano tarjoaa loistavat puitteet esimerkiksi useamman päivän kokouspaketteihin, sillä kartanolla on mahdollisuus myös saunomiseen ja majoittumiseen. Tila on aina yksityiskäytössä, joten työrauha on taattua.


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille onnistunut tapahtuma.

Lisätietoja: Rosa Repo
+358 40 836 7474
myynti@willitomaatti.fi

 
KV1_8789-2.jpg